Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Logeren in een trekkershut op Goolderheide

 

Van 26 tot en met 28 september 2008

 

 

  Wij gingen voor Paard & Rijtuig de Equidroom uitproberen met ons gezin met twee kinderen, en kozen vakantiepark Goolderheide als de startplaats van ons avontuur, want we wilden er een heel weekend aan besteden.  Maar om het avontuurlijke sfeertje van ons weekend te behouden gingen we overnachten in een trekkershut. Vakantiepark Goolderheide is voor ruiter- en mentoerisme perfect ingericht. Er staan 24 boxen ter beschikking voor eventueel overnachtende paarden, op de parking geven een aantal bindpalen aanspanningen de mogelijkheid om even te pauzeren en een hele reeks met overdekte stands geeft de ruiters mogelijkheid tot een bezoekje aan het terras of het restaurant terwijl hun paarden veilig in de stands kunnen staan. Voor een overnachting kan je zelfs kiezen om eigen kampeerspullen mee te brengen of een trekkershut te huren. Ook bungalowtenten worden verhuurd en wie van iets meer luxe houdt kan ook nog voor een comfortabele caravan kiezen, die heeft het voordeel van een eigen toilet. Verder zijn een openluchtzwembad en een natuurlijke zwemvijver, twee grote trekpleisters voor vakantiepark Goolderheide.

Freddy Coninx en zijn vrouw weten in het restaurant de gasten een heerlijke kaart voor te leggen, waar ieder wel iets naar zijn smaak vindt.

Goolderheide is een budgetvriendelijke locatie die een meerdaags bezoek tot een feest kan maken.  

 

Kijk hier naar enkele sfeerfoto's !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

 

 

    

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages