Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

 

 
Koetsentocht
in
Lille

Zondag 22 september 2019 : Koetsentocht in Lille. De Kempische Paardenliefhebbers organiseerden weer een koetsentocht in Lille. Het beloofde prachtig weer te worden dus wij besloten om ook mee te rijden. Ronan deed het weer prima al verloren we een ijzer onderweg.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Lille !!!

Koetsenparade
in
Maaseik

Zondag 15 september 2019 : Koetsenparade Maaseik. Op 15 september werd al weer voor de 29ste keer de Koetsenparade in Maaseik gereden. De weergoden waren de organisatie goed gezind want het was prachtig weer. Wel moeilijk om foto's te maken met die schaduwen.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Maaseik !!!

Recrea-Men
koetsentocht
Westmalle


Zondag 8 september 2019 : Recrea-Men koetsentocht in Westmalle. Het was prachtig weer en de parkeerweide stond afgeladen vol met deelnemers. De Trappistentocht van Recrea-Men heeft al zijn bekendheid verdiend. Een tocht door de mooie domeinen van Westmalle, Sint Antonius, Locht en Veerle.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Westmalle !!!

BK Booischot
de
Prijsuitreiking

Zondag 18 augustus 2019 : BK Booischot prijsuitreiking. We moesten tot 18u wachten tot we in de grote tent te horen kregen wie er Belgisch Kampioen geworden was. De zwart-geel-rode sjerpen werden uitgedeeld samen met de bekers.
Klik hier voor enkele foto's van de BK prijsuitreiking !!!

BK Booischot
de
Vaardigheid
Zondag 18 augustus 2019 : BK Booischot Vaardigheid. De derde en laatste proef die de deelnemers moeten afleggen voordat bekend werd wie er Belgisch Kampioen werd. Het was spannend tot de laatste minuut want de rangschikking wisselde nog !
Klik hier voor foto's van de BK Vaardigheid !!!

BK Booischot
de
Marathon
Zaterdag 17 augustus 2019 : BK Booischot Marathon. Het Belgisch Kampioenschap voor menners, alle categorieen streden hier voor de titel van Belgisch Kampioen. De marathon is al de tweede proef van de samengestelde menwedstrijd van het BK.
Klik hier voor foto's van de BK Marathon !!!

Trammelant
De Haan
Zondag 3 augustus 2019 : Trammelant - De Haan ! Het kustdorp De Haan werd weer ondergedompeld in de sfeer van de Belle Epoque, het jaarlijkse Trammelant feest ! Met natuurlijk de optocht met oude fietsen, karren, auto's, tractors, en koetsen.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Trammelant !!!

Manege
Chardon

Donderdag 23 mei 2019: Bezoekje aan manege Chardon ! Op een doordeweekse dag bracht ik onverwacht een bezoekje aan manege Chardon. Terwijl Bram een teambuilding leidde mocht ik mee met Ijsbrand op trainingsrondje.
Klik hier voor enkele foto's van manege Chardon !!!

APZ
Paastocht
Balen

Maandag 22 april 2019 : Op tweede Paasdag hield het APZ hun jaarlijkse Paastocht. Het was prachtig weer en de locatie was prachtig, Keiheuvel in Balen. De deelnemers genoten van de mooie tocht. Wij hadden voor de eerste keer Ronan mee op verplaatsing. Hij deed het prima !
Klik hier voor enkele foto's van de Paastocht !!!

APZ
Menwedstrijd
in Broechem
Zondag 7 april 2019 : De APZ menwedstrijd, dressuur en vaardigheid. De wedstrijd werd zoals reeds enkele jaren op het oud militair domein Moerbeken in Broechem / Ranst gehouden. Er waren 39 aanspanningen ingeschreven. Het vroege lentezonnetje maakte er weer een stralende dag van.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de APZ menwedstrijd !!!

APZ
Vaderdagtocht
Zondag 24 maart 2019 : APZ Vaderdagtocht in Wortel. Onder een mooi voorjaarszonnetje mochten de deelnemers de APZ tocht rijden in de omgeving van Wortel en Merksplas. De tocht ging via de punten van de menroute. Helaas ondervonden wij dat er ergens wegwijzers weg waren.
Klik hier voor enkele foto's van de APZ tocht !!!

Flanders Horse
Expo

Zaterdag 23 februari 2019 : Flanders Horse Expo 2019, weer een prachtige editie van onze Belgische paardenbeurs, met vele stand met materiaal, wedstrijden en demo's voor groot en klein! Wij gingen kijken op zaterdag en maakten enkele sfeerfoto's !
Klik hier voor onze sfeerfoto's van FHE !!!

APZ
Valentijnstocht
Zondag 10 februari 2019 : De APZ Valentijnstocht Zandhoven - Zoersel ! Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het APZ weer een Valentijnstocht in februari. Lilianne had weer voor lekkere Valentijnskoeken gezorgd. Het weer was iets minder maar dat mocht voor enkele geen beletsel zijn om deel te nemen !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Valentijnstocht !

APZ
Mennersfeest 2019

Zaterdag 26 januari 2019 : Het APZ mennersfeest werd weer in Massenhoven gehouden. Na een lekker diner werden de wedstrijdmenners nog even in de bloemetjes gezet, en daarna konden de deelnemers aan het clubkampioenschap hun prijs in ontvangst nemen. Dit jaar geen foto's beschikbaar !

              

 


Klik hier voor Fotoreportages uit 2018 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2017 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

  

 

 


Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages