Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ 2° Shetland Menwedstrijd

15 mei 2011

 

 

    het APZ organiseerde voor de tweede keer hun menwedstrijd voor Shetlanders, of paardjes met een stokmaat tot maximum 110 cm. Er kwamen 21 aanspanningen zich aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd en de spelnamiddag. Het publiek kreeg een aantal enthousiaste menners te zien met enkel- dubbel en vierspannen. De deelnemers waren van een zeer gevarieerd pluimage ! Je had de wedstrijdmenners, en semie-wedstrijdmenners en daarbij de enthousiaste recreanten die thuis ook nog een Shetter hadden staan en toch eens iets meer wilden. De jongste deelneemster was Stephanie Lauwers met haar 9 jaar. En ze reed een prima wedstrijd ! Willo ging kijken en maakte enkele sfeerfoto's !!!

 

De uitslag werd :

 

1ste plaats 2 de plaats 3 de plaats
Enkelspan Saskia Nyman Katrien Laenen Frank Broos
Dubbelspan Marc Van Esch Sofie Clerinx Katleen De Maeyer
Vierspan Rein Hazelaar Krist Vandercruyssen Robin Noens
SPELEN Saskia Nyman Katrien Laenen Sofie Clerinx
          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 14:30 uur ging de spelmiddag van start ! Een drie-tal spelen werden opgesteld en de menners mochten ombeurten de spelen afwerken. Bij het eerste spel moest je enkele vlaggenstokken verplaatsen van een ton in een andere ton, het tweede spel was punten sprokkelen in een hindernis op 1 minuut, en elke poort mocht maar maximum 2 keer gereden worden. Het derde en laatste spel was een voetbal verplaatsen van de top van een paal naar een andere aan de andere kant van de hindernis. Aan de gezichten van de menners en grooms kon je al zien dat het pure "fun" was !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De PRIJSUITREIKING

 

Saskia Nyman won de menwedstrijd bij de enkelspannen !

 

 

Marc Van Esch won de wedstrijd bij de categorie dubbelspan !

 

 

Rein Hazelaar mocht de beker mee naar huis nemen bij de vierspannen !

 

 

Saskia Nyman won ook de spelen !

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

  

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages