Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Mentocht "Droogvisroute"

in De Haan

zondag 17 juli 2011

 

Menvereniging Camargue uit De Haan organiseerde voor hun clubleden een "Droogvisroute". het weer voorspelde niet veel goeds, maar toch kwamen de leden trouw naar de manege in De Haan om in te spannen en deel te nemen. Rond 10:30 uur werd het startsein gegeven, de deelnemers kregen hun route aangereikt en konden vertrekken. De eerste stop werd gehouden bij Van Craeynest, een privédomein van een oud Camargue lid. De regen kwam met bakken uit de lucht maar de menners konden gelukkig hun aanspanning laten schuilen in een schuur. Hier werd een aperitief-stop gehouden, en elke koets kreeg een "Totte", het lokale dialekt voor een gedroogde Wijting. Een lekkernij voor bij het aperitief en heel bekend aan onze kust. De tocht werd verder gezet en de menners kregen nog flink wat regen te verduren voor ze bij de volgende stop aankwamen. De tweede stop werd gehouden bij manege Paddegat in Stalhille, daar kregen ze soep en broodjes. Enkele menners besloten om hier te stoppen en de trailers op te halen. Enkele deelnemers bleven volharden en reden de tocht verder uit. Weer anderen reden vanuit Stalhille de korste weg naar huis. Spijtig dat de regen deze "Droogvisroute" zo kon beďnvloeden. Maar gelukkig kunnen we het weer nog niet veranderen en moeten we het nemen zoals het komt. Maar als menner heb je toch weer plezier als je de paarden kan inspannen. Wij hadden toch weer een leuke middag !

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je alle foto's zien die Willo gemaakt heeft ? Klik dan op de volgende link !!!

 

http://fotos-mennen-2011.koetsiersclub.be/#11.0

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

    

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages