Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ Koetsentocht

14 augustus 2011

 

Het APZ uit Zandhoven organiseerde een koetsentocht met vrije deelname, ook voor menners van buiten de club. Men had een slechte en natte zondag voorspeld, en dat was te merken aan het aantal deelnemers. Helaas kwamen er maar 26 deelnemers zich aanmelden. En de afwezigen hadden ongelijk, want we hadden weer een hele dag plezier. Door de regen van de vorige dagen was het parcour lekker modderig geworden en stonden er grote plassen. Het werd een sport om door het midden van de plas te rijden en natuurlijk in snelle draf. Je moest de bemodderde koetsen achteraf maar zien.

Enkele menners uit Balen vonden het zo spijtig voor de organisatie met al dat werk en dan dat slechte weer, dat ze zonder hun koetsen toch even iets kwamen drinken, en even de overigen deelnemers moed kwamen inspreken. Een mooi gebaar !!!

Na de tocht kon je een vaardigheidsparcourtje rijden. Flor Van Dessel had een technisch parcourtje opgesteld zodat er niet te hard geraced kon worden. Het verliep verder ook zonder problemen. Het stoofvlees met frietjes was de kers op de taart ! Na die rit door de modder was dat een hartversterkende maaltijd die we best konden gebruiken.

Kijk hier maar even naar enkele sfeerfoto's !!!

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien die Lien en Willo gemaakt hebben ?

Klik dan op de volgende link !!!

 

http://fotos-mennen-2011.koetsiersclub.be/#14.0

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

 

  

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages