Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

Pages :

 

 

Men-Nieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Mennieuws :

 

Dertiende editie Horse-Event

12 tot en met 14 september 2014

 

 

 

 

Het leukste paardenevenement van Nederland beleefd dit jaar haar dertiende editie! Op 12, 13 en 14 september 2014 worden de terreinen van het Nederlands Hippisch Centrum te Deurne omgetoverd voor deze editie van Horse Event. Oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten zijn weer te bewonderen in het driedaagse veelzijdige programma.


Wil jij een weekend lang van paarden genieten, je paardenkennis verbreden, naar hartenlust shoppen en andere paardenliefhebbers ontmoeten? Dan mag jij Horse Event zeker niet missen!

 

 

 

Adres:

Nederlands Hippisch Centrum

Bruggenseweg 11a, 5752 SC Deurne

 


 

 

 

 

 

Terug naar Men-Nieuws

 

 

 

 

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan ! Voor oudere aanmeldingen van 2010 en ouder kan je nog steeds de www.willovb.be site raadplegen.

 

 

willovb, afkomstig van mijn eigen naam lag iets te moeilijk in het geheugen bij het publiek. Daarom heb ik besloten om onder een andere naam verder te werken aan mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages.

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Mennieuws 2014