Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

Pages :

 

 

Men-Nieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Mennieuws :

 

TAXANDRIAROUTE

190 km Ruiter- en Menroute

 

 

Ook de menners en ruiters hebben hun eigen routenetwerk. Zowel ruiters als menners kunnen hun hart ophalen langs een volledig bewegwijzerd ruiter- en menroutenetwerk. 

Sinds oktober 2011 werd dit ruiter- en mennetwerk volledig vernieuwd. Het resultaat is een perfect bewegwijzerd netwerk, doorheen veel groen en met een prima randinfrastructuur: de grensstreek tussen de Antwerpse Kempen en Nederland is een geknipt decor om te rijden met paard en koets. Het ruiter- en mennetwerk Taxandria - telt reeds 190 kilometer prima paden, met elkaar verbonden via knooppunten, het verwent paardenliefhebbers met hun aanspanning evenals ruiters. Het biedt volop inspiratie voor talloze dagtrips of een korte vakantie met je favoriete viervoeter.

Het nieuwe ruiter- en mennetwerk Taxandria verbindt 190 kilometer zorgvuldig uitgekozen ruiterpaden in Baarle, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Rijkevorsel en Turnhout en de aangrenzende gemeenten in Nederland. De bewegwijzering is volledig conform de richtlijnen van Toerisme Vlaanderen. Evenals bij de fiets- en wandelnetwerken stippel je met behulp van de overzichtskaart diverse trajecten langs de knooppunten uit. Onderweg houden de rechthoekige, bruin-witte bordjes met nummers je op het juiste pad.

 

 

De nieuwe ruiter- en menroute kaart geeft ook nog een hoop randinformatie ! Paardvriendelijke Stopplaatsen staan erop vermeld en ook logies met paardenstallen.

De Ruiter- en Menroutekaart van TAXANDRIA kan je bestellen op de website van de Antwerpse Kempen !

 

 

 

www.antwerpsekempen.be

 

Op de website van de Antwerpse Kempen zoek je naar het volgende pad : 

home > ontspannen > te paard > ruiternetwerk

Hier vind je de informatie om de kaart te bestellen en samen met een overschrijving thuis gestuurd te krijgen. 

 

 

 

 

 

Terug naar Men-Nieuws

 

 

 

 

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan ! Voor oudere aanmeldingen van 2010 en ouder kan je nog steeds de www.willovb.be site raadplegen.

 

 

willovb, afkomstig van mijn eigen naam lag iets te moeilijk in het geheugen bij het publiek. Daarom heb ik besloten om onder een andere naam verder te werken aan mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages.

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Mennieuws 2011