Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Paardenwijding in Zandhoven

6 november 2011

 

Jaarlijks wordt er in gemeente Zandhoven een paardenwijding georganiseerd op de eerste zondag van november. Het Jumpingterrein achter het Containerpark is dan het punt van samenkomst. Dit jaar reden wij mee met manege De Jong uit Massenhoven naar de wijding. In colonne vertrokken we naar het verzamelpunt. Twee grote huifkarren voorop met daarachter de ruiters, en wij sloten de rij met ons koetsje. Manege De Jong had alles prima geregeld, twee volgwagens achteraan die het verkeer moesten tegenhouden en verschillende wegkapiteins die voor de veiligheid langs de colonne meeliepen. Geen onnodige luxe als je een drukke verkeersader van Lier naar Malle voor een half uurtje vertraagd naar stapvoets verkeer. Maar de rit verliep vlot zonder problemen. Tegen 11:00 uur waren alle deelnemers aangekomen en werd er vertrokken voor de tocht door het dorp Zandhoven. Na de rit van een kleine 8 kilometer verzamelden de deelnemers terug op het jumpingterrein waar de eigenlijke wijding plaats vond. 253 paarden waren aanwezig volgens de officiλle berichten. Het was een gezellige drukte en achteraf stond er nog bij manege De Jong een heerlijke Breugeltafel te wachten voor de deelnemers. (die ingeschreven hadden)

Kijk hier maar even naar enkele sfeerfoto's die ons Ingrid gemaakt heeft. het is eigenlijk een men-site, dus je zal ook nog veel foto's vinden van aanspanningen.

 

(onderaan vind je nog een link naar meer foto's !!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien die Ingrid gemaakt heeft ?

Klik dan op de volgende link !!!

 

http://fotos-mennen-2011.koetsiersclub.be/#20.0

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

  

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages