Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Menbrevetten Zandhoven

APZ : 16 juni 2012

 

Het APZ organiseerde weer een sessie om menners kans te geven hun menbrevet te halen. Er waren 10 deelnemers die zowel voor hun A als B brevet gingen, en nog één enkele (ikzelf, schrijver van dit verhaal) die alleen voor het B brevet ging. Gelukkig hielp het mooie weer mee om er een aangename dag van te maken ! De dag begon met het theoretische examen voor het A-brevet en het B-brevet. De meesten kregen dan ook 2 setjes met vragen voorgeschoteld. Toen de eerste zenuwen weer wat gekalmeerd waren werd er in- en uitgespannen onder het toeziend oog van de twee examinatoren, Frédérik Deltour en Ruben Oosterlinck. Aansluitend werd het wegparcours afgewerkt door het centrum van Zandhoven.

Het APZ had weer goed gezorgd voor de nodige faciliteiten. De frietjes met stoofvlees smaakten ook verrukkelijk tijdens de middagpauze.

In de namiddag werden voor het "B" brevet de dressuurproef afgenomen en moest er nog een vaardigheidsproef gereden worden. Toen alle 11 de deelnemers hun proeven hadden afgelegd was het met spanning wachten op de uitslag. Eén deelnemeer kreeg een herkansing voor zijn theorie opgelegd, maar voor de rest waren ze allemaal geslaagd.

 

Kijk hier maar even naar enkele sfeerfoto's die ik die dag gemaakt heb ! Sorry dat er geen foto's zijn van de dressuur en de vaardigheid, maar toen moest ik zelf de proeven rijden met Witske, en had zodoende geen tijd meer om te fotograferen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

Wil je de volledige fotoserie zien die Willo gemaakt heeft ?

Klik dan op de volgende link !!!

 

http://fotos-mennen-2011.koetsiersclub.be/#25.0

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages