Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Witlooftocht in Kampenhout

30 maart 2014

 

Recrea-Men startte het seizoen 2014 met een nieuwe tocht op hun welgevulde tochtenlijst, de Witlooftocht in Kampenhout. Een mooie tocht met veel onverharde wegen en zelfs een stuk doorheen het lokale golfterrein. Het zonnige weer en de zachte temperaturen van dik boven de 20C maakte van de tocht een zalig evenement. De tocht was prima bepijld, verkeerd rijden was bijna niet mogelijk. De organisatie was prima verzorgd ook achteraf konden de deelnemers van spijs en drank genieten. Het zachte weer had er ook voor gezorgd dat de deelnemers in grote getallen kwamen opdagen, we hoorden zelfs dat de kaap van 100 gepasseerd werd. Zowel ruiters als menners genoten van deze tocht.

Wij reden ook mee en maakten enkele sfeerfoto's van de tocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages