Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Menners rijden voor Hartekinderen !

maandag 7 april 2014

 

Enkele menners bezorgden de jongste kinderen op het hartenkamp een prachtige middag. Het Hartenkamp is een sportkamp voor hartpatientjes. Met dit sportkamp laten de kinderen zien dat ze ondanks hun beperkingen toch nog aan sport kunnen doen. Het kamp begon op zondagmorgen en zou tot woensdagavond duren. Op maandagmiddag stond er een mountainbiketocht op het programma. Ook de aanwezige cardioloog fietse mee ! Maar terwijl de oudsten gingen mountainbiken reden enkele menners met de jongsten door de bossen van Herentals om ook aan de Toeristentoren samen met de fietsers het vieruurtje te nuttigen. Na een rustpauze van een half uurtje ging het weer richting Bloso Sportcomplex.

 

Hier volgen enkele sfeerfoto's van de rit !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages