Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Afscheid van het APZ wedstrijdterrein aan de Mussenbaan in Zandhoven

13 april 2014

 

Afscheid van het APZ wedstrijdterrein aan de Mussenbaan !!! Na de CAN** wedstrijd op zondag bedankten de menners het hele APZ voor de prachtige wedstrijden die zij al die jaren organiseerden. Maar natuurlijk special voorzitter Flor Van Dessel en echtgenote Liliane voor hun toewijding. Met enkele vierspannen gingen ze nog een laatste keer over het terrein. Hier en daar werd een traantje weggepinkt. Onder luid applaus passeerden ze enkele malen de tent waar het nog volop ambiance was. Toen Dirk Huys en Geert De Brouwer hun passagiers weer afzetten klonk er nog een danklied door de luidsprekers.

Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages