Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Mini's with Spirit

in Massenhoven bij HCDJ

31 mei 2014

 

Dat het niet altijd groter - groots moest zijn bewezen organisatoren Sophie en Liesbeth met hun show voor mini-paardjes. Voor de tweede maal op rij streek het event "Mini's with Spirit" neer in Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven. Er werden keuringen gehouden, er was een jumping en natuurlijk deden aangespannen mini's ook mee. De aanspanningen moesten een dressuurproef rijden, er kon een vaardigheid gereden worden en er werd een show gegeven waarbij men de mooiste combinatie uitzocht. De jonge winnares straalde van geluk toen ze haar prijs in ontvangst mocht nemen ! Een leuk evenement, zeker een bezoekje waard. Wij gingen ook even kijken en maakten natuurlijk weer een paar sfeerbeelden van deze leuke Mini-show !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages