Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Koetsentocht in Berendrecht

22 juni 2014

 

De koetsentocht van de Berendrechtse menners ! Prachtig weer en een mooi décor door bossen en langs het antitank kanaal maakten er weer een prachtige dag van ! Je kon kiezen voor 15 of voor 30 km grotendeels over onverharde wegen. Het was vertrekken vanaf camping "De Watertoren". Het was meteen een warm welkom, een springkasteel voor de kleintjes, een gezellig terras om nog even koffie te drinken en plaats genoeg om in te spannen. De tocht zelf begon langs het antitank kanaal en ging door prachtige bossen, zelfs enkele privé domeinen werden even opengesteld voor deze tocht. De route was prima bepijld, verkeerd rijden was bijna niet mogelijk. De Berendrechtse menners hadden er hun werk van gemaakt ! Na de tocht stond het gezellige terras al weer te lonken, maar nu we moesten we wat stof wegspoelen en dat ging natuurlijk niet met koffie. Na nog een gezellige babbel namen we afscheid en vertrokken weer richting huis. De tocht in Berendrecht is een echte aanrader ! Wij maakten enkele sfeerfoto's die je hierna kan bekijken !

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor het volledige album  !

 

 

http://picasaweb.google.be/willovb

        

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages