Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Culinaire Avondrit in Maldegem

12 juli 2014

 

 

Na het overweldigend success van de Culinaire Avondwandeling in Oedelem in 2013, organiseerde Liselotte Rolly weer in samenwerking met de Schipdonkmenners hun Culinaire Avondrit, deze keer in Maldegem ! Het was vertrekken vanop de draverspiste aan de Aalterbaan in Maldegem. Ongeveer een 80 koetsen kwamen deelnemer aan dit leuke evenement ondanks de minder goede weersvoorspellingen. Het was een gezellige drukte ! De tocht was helemaal nieuw uitgezet door prachtige bossen die op sommige plaatsen speciaal voor deze tocht opengesteld werden. De tocht ging van Knesselare naar Ursel en terug naar Maldegem doorheen het Drongengoed. Natuurlijk was er weer een goed verzorgde stop waar de geur van vers gekookte mosseltjes je tegemoed kwam. Na enkele drankjes en nog een bakje met heerlijke vislekkernijen ging het weer verder terug richting draverspiste in Maldegem. Daar stonden de barbeques al volop te branden om het vlees te garen voor de gasten. Met een heerlijke maaltijd sloten we dit evenement weer af. Een rit om te onthouden ! Nog snel een dank je wel voor Bart en Rebecca Maddeleine die weer een zitje op hun koets reserveerden voor mij.

Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's die we maakten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor het volledige album  !

 

 

http://picasaweb.google.be/willovb

              

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages