Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ Koetsentocht naar Schildestrand

24 augustus 2014

 

Het APZ organiseerde hun zomerrit, ditmaal ging de tocht naar het Schildestrand, of wat er nog van over is. Je kon kiezen voor een route van 20 of 30 km. De dag begon met een stralend zonnetje, ideal om een tochtje te rijden. Het vertrekpunt was gewoontegetrouw weer op het oudejumpingterrein in Zandhoven. Via het speelbos in Zandhoven ging het richting Halle Zoersel om dan naast het anti-tank-kanaal naar Schildestrand te rijden. Daar was de stopplaats waar de deelnemers getrakteerd werden op een jenevertje en lekkere boterhammen met kop en mosterd. Na die heerlijke lunch ging het weer via Halle Zoersel naar Oelegem en dan weer terug naar Zandhoven. De 30km tocht maakte daar nog een extra lus richting Wandeling en het Boshuisje. Later op de middag kregen we nog een plaatselijke regenbui te verwerken. Na het uitspannen was het nog even nakaarten onder het luifel van de vrachtwagen van Flor en Liliane.

Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's die we maakten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages