Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Grevenbroekertocht in Hamont-Achel

14 September 2014

 

Recrea-Men organiseerde weer hun Grevenbroekertocht in Hamont-Achel. Een prachtige tocht van 31 km met alleen maar mooie bos- en heidepaden. Zelden gezien, een tocht met zo weinig verharde wegen. Het was best zwaar voor ons enkelspan, maar de pony deed het weer prima. Halverwege was er een stopplaats voorzien waar je nog een kop heerlijke soep kon krijgen. Even gezellig babbelen en de pony nog even laten rusten en toen aan deel 2 van de tocht begonnen. Het mooie weer zorgde ervoor dat het een aangename tocht werd. Hamont-Achel was wel iets verder rijden dan we eerst gedacht hadden, dus het was al 11:30u voordat we aan onze tocht begonnen. We waren niet de laatste maar veel andere menners hebben we niet gezien. Dus onze excuses dat we niet meer deelnemers op de foto konden zetten. Wij hadden wel een leuke dag ! Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages