Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Recrea-Men tocht Merksplas

21 September 2014

 

Recrea-Men organiseerde weer haar koetsentocht in Merksplas. Het was een mooie tocht, ondanks dat we de buurt toch al vrij goed kennen door andere tochten uit het verleden, was dit een kompleet nieuwe tocht voor ons. Goed werk geleverd !!! Omdat de parking al vrij vol was moesten wij op een landbouwbedrijf bij de silo's gaan staan. Terwijl de kalveren naast ons stonden achter de open deuren waren wij aan het inspannen. Bij het vertrek hadden we even een grote baan die we moesten volgen, maar al snel doken we de zandpaden in. Na 15 kilometer kwamen we aan de stopplaats, voor de soep waren we net te laat. Maar onze dorst konden we lessen met een pintje. Nog even gewacht op enkele bekenden een korte babbel en toen vertrokken we weer voor het tweede en laatste deel van de tocht. Even afwisselend als het eerste deel, bossen, langs maisvelden en leuke plattelandswegen. Chapeau voor de organisatoren !

Kijk hier naar enkele sfeerbeelden die we maakten ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages