Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Recrea-Men Clubdag op de Breugelhoeve in Peer

28 September 2014

 

Recrea-Men organiseerde weer zijn jaarlijkse clubdag, ditmaal op de Breugelhoeve in Peer. Een prachtige locatie voor zo'n evenement. Het prachtige weer had vele leden naar de Breugelhoeve gelokt, de parkingen stonden vol met trailers en vrachtwagens. Traditiegetrouw waren wij weer bij de laatste starters, dit keer konden we de wegenwerken op de E313 de schuld geven. Er waren 2 lussen gemarkeerd voor de route, de eerste was 20 km lang, daarna de stop op de Breugelhoeve, en detweede route was nog een 12 km lang. Tijdens de stop kregen de deelnemers soep en frietjes aangeboden door de club. We hebben er heerlijk van gesmuld ! 

We maakten ook weer enkele sfeerbeelden van de tocht, je kan ze hier bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages