Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Persdagen voor Flanders Horse Expo 2015

13 en 14 oktober 2014 in Orshof

 

Persdagen voor Flanders Horse Expo 2015 : De verzamelde pers kreeg het programma van Flanders Horse Expo 2015 gepresenteerd tijdens een verblijf op Orshof in het zalige Limburg met het prachtige menroute netwerk voor de deur. Tijdens een gezellig sfeervol verblijf op het prachtige hotelcomplex met conferenciezalen en natuurlijk alle faciliteiten voor ruiters en menners, Orshof, werd het nieuwe programma van Flanders Horse Expo voorgesteld door Vera en Frederik Meersman. Omdat men dit jaar ook weer volop aandacht besteed aan de mensport vond de organisatie het wel geschikt om een menclinic te organiseren voor de pers. Enkele vierspannen, Wim De Poorter had vier van zijn prachtige appaloosa's meegebracht en Willy Naessens had zijn menner Dirk Huys afgevaardigd met drie arabo-friezen en n Fries in het span. Ook dubbelspanmenner Pitou werd gevraagd om met zijn dubbelspan PRE paarden de persafgevaardigden even te laten proeven van het prachtige spektakel om met een aanspanning over het Limburgse menroute netwerk te cruisen. Daarnaast waren er ook enkele ruiters die het gezelschap begeleiden tijdens de rit. Met voor de oplettende lezer enkele bekende gezichten. Voor het programma van Flanders Horse Expo laten we jullie even wachten tot de geschreven pers zijn artikels gepubliseerd heeft maar enkele sfeerbeelden wilden we jullie niet onthouden.

 

Kijk hier even naar enkele sfeervolle foto's van de prachtige accomodatie Orshof en onze clinic met de aanspanningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En helaas komen aan alle mooie verhaaltjes ook een einde en werden na een perfecte lunch deze infodagen beindigd en namen we afscheid van alle (pers)collega's.

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages