Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Logeren op de Breugelhoeve in Peer

18 en 19 oktober 2014

 

Logeren in de Breugelhoeve te Peer, een budgetvriendelijk verblijfcentrum voor groepen.

Midden in de bosrijke omgeving van het Limburgse Peer ligt verblijfcentrum De Breugelhoeve, het bevindt zich langs routes van het ruiter- en menroutenetwerk met wel 650 km aan paden gemarkeerd met knooppunten. Bij het verblijfcentrum staat een prachtig manegebedrijf met twee binnen pistes, een grote buitenpiste, twee gebouwen met paardenstallen, grote weilanden en een gezellige kantine met groot terras. Het is wel raadzaam om vooraf even de openingsuren te controleren.

Het verblijfcentrum beschikt over aparte kamers van 4 en 6 personen met bij elke kamer een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en twee wastafels. Of je kan ook kiezen voor gezellige slaapzalen die beschikken over gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. In totaal kunnen er 61 personen overnachten. De Breugelhoeve kan kamer met ontbijt, halfpension en/of volpension aanbieden, maar ook voor wie zelf wil koken (groepen van 15 tot 30 personen) kan dat via de module “zelf-kook” geregeld worden. (huren van een ruimte met keuken)

Naast het verblijfcentrum zijn er ook 2 trekkershutten beschikbaar. De trekkershut is een houten huisje waar je met vier personen in kunt overnachten. Je vindt deze leuke en budgetvriendelijke overnachtingsmogelijkheid op tal van recreatiecentra en campings gelegen aan of in de onmiddellijke omgeving van het Limburgse Ruiter- en Menroutenetwerk.  Daardoor kunnen deze hutten perfect dienen als overnachtingsplek voor doorreizende ruiters en menners. Het grote voordeel van de trekkershut is dat je geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel meer hoeft mee te nemen, enkel een slaapzak en een kussensloop zijn voldoende. In de trekkershutten is verwarming aanwezig, zodat je het ook in het voor- en naseizoen over een verwarmde locatie kan beschikken. Voor het sanitair maak je dan gebruik van de voorzieningen van de Breugelhoeve.

Wanneer je ‘s avonds wil samenzitten met je familie en/of vrienden: dat kan in het café van de manege of in het naastgelegen taverne / restaurant ‘t Seizoenshof. Of je kan één van de ontspanningslokalen huren.

Wij gingen een weekend logeren op de Breugelhoeve in oktober 2014 en maakten enkele sfeerfoto’s van ons weekend, ook met de mentochten en stopplaatsen.

De foto’s  kan je hier bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En op zondag in de late namiddag werd alles weer opgeladen om naar huis te vertrekken na een gezellig menweekend.

      

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages