Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Koetsentocht in Lille

2 November 2014

 

De Kempische Paardenliefhebbers organiseerden hun koetsentocht in Lille. Een prachtige tocht door de mooie bosgebieden rond Lille en ook het recreatiegebied de Lilse Bergen. Het prachtige weer had vele deelnemers naar Lille gelokt ! Op 2 November nog een temperatuur halen van bijna 20 C is toch wel een uitzondering. Maar het was genieten van dat zonnetje op de koets ! Wij, en eigenlijk onze pony Witske, hielden ook niet zo van een paardenwijding daarom verkozen wij ook om nog een gewone koetsentocht mee te rijden. Dat het mooie weer vele deelnemers lokte was een verrassing voor de organisatoren. Op de stopplaats was de soep al uitverkocht voordat wij daar aankwamen en veel erger nog was het feit dat het bier ook al weer uitverkocht was toen wij na de tocht in de tent iets wilden gaan drinken. We zijn nog nooit zo vroeg thuis geweest na een koetsentocht. Maar thuis bij een lekkere donkere Leffe hebben we nog zitten nagenieten van het mooie landschap rond Lille.

 

Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's die wij gemaakt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages