Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Paardenwijding in Millegem (Ranst)

23 November 2014

              

De wijding in Millegem ! Vriendenkring Sint Elooi Wommelgem - Ranst organiseerde weer hun jaarlijkse paardenwijding bij het kerkje van Millegem. Omdat wij niet zo van kolonne-rijden houden gingen wij de stoet opwachten bij het kerkje. We vertrokken vanuit Viersel naar Millegem, een kleine 9 kilometer en dochter Lien was de groom van dienst. De organisatie had dit jaar enkele siersmeden uitgenodigd om iets van hun kunnen te tonen. Voor het kerkje stonden zij bij hete vuren het ijzer te smeden. De dag begon met een viering in het kerkje ondersteund door jachthoornblazers. De ommegang die rond 11:15u gestart was in Ranst arriveerde rond 12:00u bij het kerkje. Daar kregen de paarden het gewijde brood en kwam mijnheer pastoor de paarden nog zegenen. Buiten brandden verwarmende vuren om de toeschouwers een gezellig warmte te bieden, maar de novembertemperaturen van 2014 waren ongelooflijk. Ik kan me zo'n warme St. Elooi in Millegem niet herinneren.  

Kijk hier naar enkele sfeerbeelden die wij gemaakt hebben ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages