Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

CAIW Driving Warming Up

29 December 2014 Mechelen

 

Boyd Exell wint de Warming up van de CAIW FEI Wereldbeker Vierspan in Mechelen ! Het was weer een spannende manche, dat belooft voor de wedstrijd van morgen. Dit was enkel de warming up voor de wedstrijd van morgen 30 december. Glenn Geerts en Koos de Ronde reden beide met een Wild card. Hun punten tellen dus niet mee voor het wereldkampioenschap. Na het verkennen van het parcours door de deelnemers kreeg ook men-legend Mia Allo nog een minuutje stilte en een overzicht op het central infobord. We zullen haar missen ! Glenn Geerts mocht de middag starten, maar zijn paarden gingen in hindernis 3 even een onderonsje houden. Hij verloor hierdoor veel punten maar dit was nog maar de Warming Up, dus morgen beter Glenn !!! Boyd Exell liet weer even zien waarom hij regerend wereldkampioen is, hij zette een tijd neer van 116,73 dik 10 seconden sneller dan de nummer twee van de middag Koos de Ronde uit Nederland. Tijdens de prijsuitreiking dachten we nog dat Fredrik Persson uit Zweden de nummer 3 was van de Warming Up, maar enkele correcties door de jury zetten hem later op de vijfde plaats. Daardoor schoof Theo Timmermans uit Nederland door naar de derde plaats, en Christoph Sandmann naar de vierde. Om het rijtje complete te maken vermelden we nog even dat Georg Von Stein zesde werd en Glenn Geerts zevende.

Hier enkele sfeerfoto's van die dag !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glenn Geerts (B)

 

 

 

 

 

 

Koos de Ronde (NL)

 

 

 

 

Theo Timmerman  (NL)

 

 

 

 

Christoph Sandmann  (GER)

 

 

 

 

Exell Boyd  (AUS)

 

 

 

 

Georg von Stein  (GER)

 

 

 

 

Fredrik Persson  (SWE)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer pernlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages