Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

CAIW Driving World Championship manche Mechelen

30 December 2014

              

Dinsdag 30 December 2014, de FEI World Cup Driving Four-in-Hand Driving CAI-Win Mechelen ! Een wedstrijd waar elke menner naar uitkijkt ! Een Indoor menwedstrijd met vierspannen ! Na een leuk programma met jumping, een mini steeple, horsbal en een rondje van de Kerstman werd het tijd voor het Mennen ! Exell Boyd kwam deze dag verkennen in zijn nieuwe outfit, volledig in de kleuren van zijn nieuwe sponsor Willy Naessens. Daarnaast had ook de wedstrijdleiding een nieuwtje aan de wedstrijd toegevoegd, namelijk dat de tweede manche aparte punten kreeg. Ze worden niet bij de punten van de eerste ronde opgeteld maar helemaal alleenstaand zal de tweede tijd bepalen wie de wedstrijd wint. Parcoursbouwer Jeroen Houterman maakte zijn debuut in Mechelen, hij had de hindernissen iets royaler laten neerzetten dan tijdens de Warming up. Glenn Geerts mocht weer de wedstrijd openen. En het werd een spannende wedstrijd. Exell Boyd reed even snel als tijdens de Warming up maar liet deze keer 4 balletjes rollen zodat hij meteen op de zesde plaats terecht kwam. De drie snelsten van de eerste heat waren de Duitser Georg von Stein, Fredrik Persson uit Zweden en de Nederlander Koos de Ronde. Na de tweede heat won Koos de Ronde met een tijd van 115.65 seconden voor de vijfde maal de CAIW Vierspanwedstrijd van Mechelen. 

Kijk hier naar enkele sfeerfoto's van de wedstrijd in Mechelen !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages