Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Avondwandeling in Beernem

6 juni 2015


In samenwerking met de Schipdonkmenners werd de avondwandeling in Beernem georganiseerd. De tocht vertrok vanuit de Hooiestraat in Beernem waar we terecht kwamen bij een stoeterij van Friese paarden. We zagen door de ramen van de stallen de merries met hun veulens staan. Er was plaats genoeg om de trailers en vrachtwagens te parkeren. Na het inspannen vertrokken we voor onze avondwandeling. We kwamen langs idilische plekjes langs de vaart en prachtige lanen  die de velden afboorden.  Na 15 kilometer was er een rustplaats voorzien waar de deelnemers op enkele lekkernijen werden getrakteerd. De kippenvleugeltjes smaakten heerlijk met dat glaasje Cava. Dat moet je de Oost en West Vlamingen nageven, zij geven hun tochten steeds een culinair tintje. Na een rustpauze voor het paard  vertrokken we voor het tweede deel van de tocht.  We hadden al heel de middag mooi weer gehad maar tijdens het tweede deel van de tocht zakte de temperatuur behoorlijk.  We hadden het kunnen weten want het was ook een avondwandeling.  Toen de pony weer veilig op de trailer stond gingen wij ons nog even tegoed doen aan een heerlijke barbeque. Alles was zeer goed verzorgd en het smaakte heerlijk. Een aanrader om deel te nemen  !  Het was al donker toen wij aan onze terugweg begonnen. We maakten enkele sfeerfoto's van die middag die je hier kan bekijken.


656


659


669


675


697


709


710


716


718


730


736


745


747


755


757


759


760


767



            

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages