Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Kerstjumping Mechelen : CAIW Indoor Vierspan Warming up

29 december 2016


Op 29 december 2016 werd in Mechelen tijdens de Kerstjumping - Memorial Eric Wauters, de warming up gereden voor de CAIW wereldbekermanche Indoor Vierspan. Mechelen is de zesde (van de acht) wedstrijd van dit winterseizoen. Er kwamen 8 deelnemers aan de start, de vijf reguliere deelnemers waren Georg Von Stein (GER), Rainer Duen (GER), Ijsbrand Chardon (NL), Theo Timmerman (NL) en Jérôme Voutaz (SUI). Daarnaast kregen Boyd Exell (AUS), Koos de Ronde (NL) en Glenn Geerts (B) een wild card om toch deze wedstrijd te mogen deelnemen.

Na eerst een gezellige wandeling tussen standen om bij de A arena te komen was de voltige nog aan de gang. Kunstig wat die mensen doen op een dravend paard. Maar na de voltige werd het parcours voor de vierspan opgesteld en kwamen de deelnemers eerst verkennen. Daarna werden de vierspannen één voor één voorgesteld aan het publiek, en de laatste die binnen kwam mocht meteen blijven om zijn wedstrijd te rijden, Glenn Geerts.

Hij reed een mooie wedstrijd en had er duidelijk zin in. De tweede deelnemer was Boyd Exell, die zette meteen een spectaculaire tijd op het scherm. Hij zou de Warming up ook winnen. Het werd een spannende Warming up voor de wedstrijd van morgen !

De top vijf zag er als volgt uit :

1. Boyd Exell

2. Koos de Ronde

3. Glenn Geerts

4. Ijsbrand Chardon

5. Theo Timmermans


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's
163

165

176

178

184

190

198

203

217

218

233

235

245

255

261

279

291

308

309

322

329

336

355

            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages