Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Ruiter- en koetsentocht in Berendrecht

zondag 2 juli 2017


Ondanks de aangekondigde regen was het toch al lekker druk 's morgens op het terrein voor de kantine van camping De Watertoren in Berendrecht. Juist toen wij arriveerden was er een flinke regenbui, maar  na het inschrijven bleven we nog even in de cafetaria zitten tot de regen over was met een beker koffie. En even later werd het droog en gingen we inspannen. We kozen voor de route van 30 kilometer. Onderweg kregen we nog een buitje te verwerken maar dat kon de pret niet drukken. De organisatoren hadden weer een prachtige tocht uitgezet met veel bos en zandpaden met flinke plassen. Na ongeveer 15km kregen we de eerste rustpauze op een erf van een boerderij. Geregeld zagen we grenspalen dus we gingen verschillende keren even de Nederlandse grens over. We kwamen achter langs het dorpje Putte en gingen zo weer richting de grens. Op de achtergrond zagen we de industrie van de Antwerpse haven, met de windmolens en de verschillende Flares van BASF en andere bedrijven. Na ongeveer 24 kilometer kwamen we aan café De Leeuw van Vlaanderen, daar hebben we onze tweede stop gehouden. Na nog een gezellig babbeltje met andere deelnemers gingen we verder voor de laatste 5 kilometer. Het was weer een gezellige middag op de koets !


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


232


235


238


239


242


244


246


248


256


257


261


265


266


268


275


280


282


287


288


291


293


297


300


301


            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages