Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Recrea-Men : Dijlelandtocht in Leefdal

zondag 9 juli 2017


Recrea-Men organiseerde weer zijn jaarlijkse Dijlelandtocht in de omgeving van Leefdal. Wij reden deze tocht nog niet eerder omdat in de wandelgangen gezegd werd dat deze tocht te zwaar zou zijn voor een enkelspan. Maar dit jaar besloten we het toch maar eens te proberen. En we zagen zelfs bij aankomst nog een enkelspan staan, we waren dus niet de enigen. De tocht zelf was prachtig, het landschap in de omgeving van Leefdal liet niets te wensen over. Met het aangename warme weer waande je jezelf ergens in het zuiden.

Vanwege de geruchten over die zware tocht besloten wij toch maar de korte versie van 27 km te rijden in plaats van de lange versie met 36 km. Maar door een klein misverstand reden we in een park de verkeerde richting uit en 6 km later stonden we terug op de plaats van de stopplaats om te vragen waar de pijltjes stonden. Onze pony was in goede conditie want zonder enige problemen liep ze de rest van de kleine tocht, maar wij hadden nu toch 33 km op de teller staan. Dus ons Witske, ondertussen ook al weer 25 jaar oud, bewees maar weer eens dat die tocht prima gaat voor een enkelspan. Dus voor volgend jaar een echte aanrader !


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


305


306


308


309


313


315


317


335


337


344


347


352


353


355


361


363


368


373


379


381


388


392
            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages