Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Recrea-Men : Stabrechtse Heide tocht in het Nederlandse Someren

zondag 24 september 2017


Recrea-Men organiseerde weer hun Stabrechtse Heide tocht in het Nederlandse Someren, Lierop. Door omstandigheden hadden wij deze tocht nog nooit meegereden. Wel, we hadden ongelijk ! Wat een mooi stukje natuur daar net over onze landsgrens. We hebben genoten van het mooie uitzicht. Door het natte bijna herfstachtige weer lag het traject er wel zwaar bij. Ik was blij dat we maar met 2 op de koets zaten. Onze pony had er af en toe best moeite mee om door het mulle zand te trekken. Maar het was zo'n mooie tocht dat we het niet erg vonden om wat rustiger te rijden. De dag begon met dichte mist maar tegen de tijd dat wij goed en wel aan de tocht begonnen kwam er een prachtig zonnetje de mistslierten verdrijven. Er waren ongeveer 80 deelnemers aan de tocht, iedereen werd onthaald met een kop koffie of thee en een lekker stukje cake na het inschrijven. Hoe kan een tocht aangenamer beginnen ? En na afloop kon er nog een typisch Hollands broodje kroket of frikandel gegeten worden.

Wij houden onze agenda vrij voor de volgende editie ! Al moet je wel voorzichtig rijden en op je snelheid letten want wij ontvingen nog een rekening  omdat we ergens 9 km te snel gereden hadden. Maar na het nogmaals bekijken van de foto's was dit leed al weer vlug vergeten.


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


864


867


868


871


872


873


874


876


878


880


883


885


887


891


892


893


894


901


908918


919


921

            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages