Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Recrea-Men : Baron Coppens Tocht in Geel Ten Aard

zondag 8 oktober 2017


Spetteren in Geel Ten Aard, dat zou een mooie titel voor een artikel zijn geweest, wat meteen de sfeer weer geeft van de tocht in Geel Ten Aard. Die grote modderplassen geven toch altijd weer een extra sfeertje op zo'n tocht. De editie van 2017 had meer dan 100 deelnemers ondanks de weersvoorspellingen die toch nog een buitje voorspelden. Wij gingen natuurlijk ook meerijden en we konden inspannen en vertrekken met een flauw zonnetje. Er waren 2 lussen te rijden, eentje van bijna 20 km en een kleinere van een 15 km. Wij besloten om met de grote rit te starten. Het waren weer de mooie bekende paden door het mooie Kempische landschap maar met erg veel plassen omdat het de afgelopen dagen zo hard geregend had. De pony liep prima en vond de plassen niet erg want ze liet zich zonder probleem door de grote plassen sturen. We waren bijna aan het einde van de eerste lus toen er een hoosbui losbarste.  Ik voelde het water mijn jas in stromen. We zijn nog gestopt om Witske haar regendeken aan te doen, maar veel hielp het niet. Als verzopen waterkiekens kwamen we aan bij het Scholeke, waar ook de trailer stond. Zelfs mijn fototoestel weigerde dienst door al die nattigheid. Na even beraadslagen met groom Gerda besloten we dan toch maar om uit te spannen en een kop warme soep en een boterham met spek te gaan eten in het Scholeke. Daar binnen konden we ook nog even wat opdrogen voordat we de terugweg aanvatten. Maar ondanks het natte pak hadden we weer een frisse neus gehaald en een gezellige dag gehad. Zeker met het werk dat we thuis nog hadden om de modder van het tuig en de koets te spuiten.


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


926


927


924


928


929


930


931


932


933


934


936


938            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages