Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Smulwandeling in Zutendaal

zondag 22 october 2017


Zondag 22 oktober werd een smulwandeling georganiseerd door de bossen in de omgeving van Zutendaal. De titel op de uitnodiging klonk goed dus wilden wij ook graag van de partij zijn. Het was een tocht van ongeveer 26 kilometer met 4 stops waar de deelnemers  telkens iets lekkers aangebodeen kregen. Op de eerste stop kreeg je koffie met een stuk cake. Bij de tweede stop kregen de deelnemers een lekker soepje. De derde stop ergens midden in het bos daar kregen we een lekkere sateprikker met kaas, zilveruitjes en sausis aangeboden met een jenevertje of een Porto. Op de laatste stop kregen de deelnemers weer iets te drinken, wij kozen voor een lekker pintje. Want ondanks wat gedruppel bij het vertrek was de rest van de tocht mooi droog weer en toen we op de vierde stop stonden kwam zelfs de zon even kijken. Na het uitspannen kon je nog spek met eieren gaan eten. Het was een overrompeling met deelnemers en ook veel ruiters. De koetsen waren deze tocht dik in de minderheid. De tocht zelf was ook zeer mooi maar er zaten wel een paar stevige hellingen in waar onze (25 jarige) pony het toch vrij moeilijk mee had. Misschien volgende keer een alternatieve omweg rond die heuvel voor de enkelspan pony koetsjes ?


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


941


944


945


947


948


952


960


971


973


978


981


984


985


997


5000


1


3


4


13


14


16
21


22

            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages