Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Recrea-Men koetsentocht in Dessel

zondag 12 november 2017


Zondag 12 november organiseerde Recrea-Men weer de koetsentocht in Dessel. Vorig jaar waren we door het slechte weer in de cafetaria van de manege beland zonder in te spannen om pas na enkele uren weer naar buiten te komen en zonder tocht naar huis te rijden. Dus we waren dit jaar vastbesloten , ook al zou het pijpenstelen regenen, om de tocht te rijden. Ze hadden ook weer slecht weer voorspeld, maar het was droog toen we gingen inspannen. Goed ingepakt met een regenpak en een regendeken voor de pony vertrokken we aan onze tocht van Dessel. Het eerste deel van de tocht was eigenlijk iet teveel verhard, maar onze pony vond dat niet erg want dan trekt de koets lichter natuurlijk. Bij de eerste stop kon je een kop soep krijgen en die smaakte heerlijk want het was al best koud om in november nog te rijden. Bij het volgende deel van de tocht waren er al iets meer bospaden en we kregen er al meer zin in.

Onverwachts ergens langs een bosrand stond een kraampje met jenever en een hapje. We lieten de pony weer even rusten want ze is ook niet meer van de jongsten. Toen begonnen we aan het derde deel, de wolken werden donkerder, de wind werd kouder en we kregen een flinke bui te verwerken die zelfs overging in hagel. We zochten een schuilplaats in een schuur en deden de pony het regendeken aan, maar toen we weer vertrokken kwamen de eerste zonnestralen al weer tevoorschijn. Bij de derde stop was de keuze chocolademelk of koffie, lekker warm na die koude plensbui. De rest van de tocht reden we droog uit. Na het uitspannen aten we nog een heerlijke uitsmijter in de cafetaria. We hadden de tocht van Dessel deze keer helemaal uitgereden !


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


41


44


48


51


52


54


59


61


64


65


68


69


70


71


72


74


76


78


79

            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages