Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Paarden en Tractor wijding in Millegem (Ranst)

zondag 19 november 2017


Zondag 19 november was het weer de wijding van Millegem, Ranst. Het was eigenlijk wel opvallend hoe weinig deelnemers er waren, ik kan me jaren herinneren dat er 2 of misschien wel 3 keer zoveel deelnemers waren. Ondanks de voorspelde regen waren de toeschouwers wel aanwezig. De jachthoornblazers  lieten hun hoorngeschal over het terrein galmen, de vuurkorven brandden, en de jenever- en soepkramen stonden gereed om de deelnemers te ontvangen, dus de sfeer was top ! Iets over 12u kwam de stoet aangereden met eerst de ruiters, de aanspanningen en daarachter kwamen de tractoren. Terwijl de ruiters en aanspanningen op het grasveld binnen de nieuwe omheining reden, stelden de tractoren zich op op het afgemaaide maisveld naast het kerkje. Mijnheer pastoor wijde het brood en maakte een rondje tussen de deelnemers om de dieren te zegenen. Daarna kregen ze nog allemaal een stukje gewijd brood om de ddieren weer te beschermen voor een gezond volgend jaar. Na de zegening dronken we nog een lekkere warme beker soep en gingen weer naar huis. Onze pony Witske was weer gezegend ! Dat ze nog lang gezond mag blijven en met ons ritjes mag lopen.


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


83


84


86


91


95


97


120


121


125


131


133


135


136


138


140


141


144


150


152


153153


156


164

            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages