Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Flanders Horse Expo

mendag op

zondag 25 februari 2018


FHE de paardenbeurs van België, met op zondag de mendag !!!  Eerst een presentatie van de mensport met een enkelspan pony door Sven Tinlot. Daarna werden de 4 junioren voorgesteld die België mogen gaan vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap in Hongarije met hun trainer Glenn Geerts. Met daarna nog de finale van de VLP Indoor competitie ! De drie beste van de verschillende Indoor wedstrijden kwamen hier bij FHE strijden voor de eerste plaats. Er waren enkelspan pony's, enkelspan paarden, dubbelspan pony's en dubbelspan paarden, tandemaanspanningen, en zelfs trekpaarden.

Ook de junioren kregen hun wedstrijd, waarbij de zevenjarige Wannes Piccart de harten veroverde en ook nog de tweede plaats behaalde.  Maar het was Ellen Vangoidsenhoven die de beker won bij de junioren.


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's :

De presentatie enkelspan pony door Sven Tinlot


59


63


67



De junioren die België gaan vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap in Hongarije.


74




75




76




83




88




91




93




96



De finale van de VLP Indoor competitie !




04




13




21




45




51




59




70




73




79




87




89




96




13




24




37




62




64




80



De wedstrijd van de junioren !



97


98




01




03




23




26




38



39






            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages