Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Bezoekje aan manege Chardon

donderdag 23 mei 2019


Donderdag 23 mei 2019, een zonnige donderdagmiddag. Ik vertrok in het Nederlandse Den Haag richting Antwerpen. Maar eerder had ik reeds gehoord dat de manege van menlegende IJsbrand Chardon in de buurt moest zijn. Hoog tijd om onderweg eens te stoppen voor een bezoekje aan die grootmeester. En zonder afspraak kwam ik die middag net op het goede moment aan, terwijl Bram Chardon een teambuilding hield met een hele groep deelnemers bij enkele koetsen op het binnenplein, liep IJsbrand richting trainingsveld. Gelukkig kreeg ik meteen een uitnodiging om mee te rijden op de koets. Een uitnodiging die je niet laat schieten ! En zo kwam ik op een zonnige donderdag terecht op de koets bij IJsbrand Chardon. Het was best leuk om te zien dat er een prachtig natuurgebied verscholen ligt achter de bebouwing naast de autobaan waar manege Chardon, een groot bedrijf met veel actie ingepland was. Vanuit de manege kan je over ongeveer 35km ruiter- en menpaden beschikken. IJsbrand moet dagelijks zijn paarden trainen en andere paarden opleren, en daarvoor ligt er een ruim trainingsterrein met enkele hindernissen en vaardigheidspoorten achter de manege. Eerst even trainen op het oefenterrein en nadien nog even een rondje door het natuurgebied. En, ... ik mocht mee ! Na afloop zagen we nog de file staan op de A4 dus ik had geen haast om te vertrekken. Ik keek nog even rond op de manege en bleef geduldig wachten tot er weer beweging kwam in het verkeer om mijn tocht naar huis verder te zetten. Bedankt voor de goede ontvangst en de leuke babbel !


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


100




102




103




105




106




108




109




110




111




112




926




523




523




632




830




523




653




642


104




030



904




            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages