Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

FHE in Gent : de Indoor Mencup Finale

zondag 23 februari 2020


Zondag 23 februari op de laatste dag van de paardenliefhebbersbeurs FHE werd de Indoor Mencup Finale gereden. Reeds enkele weken werden er indoor menwedstrijden gehouden. De vier beste in hun categorie mochten in de grote piste van Flanders Horse Expo strijden voor de titel van Belgisch Indoor Kampioen. Er werd een spiegel parcours opgebouwd, dit zijn twee identieke parcours naast elkaar waar telkens twee deelnemers tegelijk strijden voor de titel. Eerst moesten de nummer 1 en 3 tegen elkaar strijden, en daarna de nummer 2 tegen de nummer 4. De twee winnaars streden dan om de Eerste en Tweede plaats, de andere twee streden voor de Derde en Vierde plaats. Dat het een spannende wedstrijd werd hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Het publiek genoot van al dat spectakel met ingespannen paarden en pony's.


De winnaars werden :

Trekpaard enkelspan : Milou Vangelooven

Enkelspan pony : Jana Huys

Junioren : Ellen Vangoidsenhoven

Dubbelspan pony : Christophe Aerts

Enkelspan paard : Gino De Bruyne

Dubbelspan paard : Sander Moens

Meerspan pony : Robin De Preester


Kijk hier naar enkele sfeerfoto's



92




99




21




05




09




10




24




32




35




37




46




50




53




59




74




86




92




07




13




16




26




29




31




36




44





68








            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages