Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Logeren in hotel Orshof in Oudsbergen

27 en 28 augustus 2021


In hotel Orshof hadden we al meermaals een overnachting geboekt maar nog nooit hadden we onze eigen aanspanning meegebracht. Dus reden genoeg om eens te gaan logeren met onze Ronan erbij. De locatie vond Ronan wel OK. Hij had alleen pech dat net dat weekend hij de enige was op stal. Het flapperende tentdak van de boxes was hem vreemd en maakte hem wat zenuwachtig. Gegarandeerd was het met wat paardengezelschap veel beter gegaan. Maar hij was blij dat hij ons 's morgens weer zag. De eerste dag mocht Evi een wandeling maken met Ronan onder het zadel. Het werd een tocht van een dikke 30km, de rest van het gezelschap volgde per fiets. Orshof verhuurd ook mountainbikes, alleen ik had mijn eigen fiets meegebracht.

Na een  heerlijk diner en een rustige nacht was het de volgende dag aan mij. Ik ging de tweede dag Ronan inspannen, zo hadden we beide een leuk weekend. Ik had een beetje pech met het weer want bij onze eerste stop bij de Longhorn kregen we een regenbui over ons heen. Maar we hadden het regendek gelukkig bij. De rest van de dag bleef het gelukkig droog. Je kon wel merken dat hij al 30km in de hoefjes had van de vorige dag, want na 20km zakte het tempo  en liet Ronan merken dat het genoeg was. Maar hij moest nog 10km verder naar Orshof.

Ronan sloot het weekend af met 60km in de hoefjes.


Kijk hier naar enkele foto's



851




906




915




919




940




941




942




953




955




957




958



963






            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 


Fotoreportages