Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

 

MENCLUBS & MENVERENIGINGEN

 

apz
Het APZ, of voluit het Aangespannen paard Zandhoven, is een menvereniging die zowel wedstrijden als recreatieve tochten organiseert in de omgeving van Zandhoven. De club is opgericht in 1970 en dus een van de langst bestaande menverenigingen. Wil je lid worden, kijk dan maar eens op hun website !

www.apz-zandhoven.be

De Reynaert Menners , een menvereniging uit het Waasland. Ze hebben ook een frisse website ! Geef ze eens een bezoekje op hun site of in het echt !

 

 

www.inspannen.be

RM
Recrea-Men, ondertussen een begrip ! Menverenigingen in heel Vlaanderen kunnen een tocht organiseren voor Recrea-Men. Bij hen betaal je een jaarlijks lidgeld en dan kan je ongeveer 20 tochten gratis meerijden verspreid over het kalenderjaar in Vlaanderen.

www.recreamen.be
 

Voor de menners die graag wedstrijden rijden kan je ook op de Facebook pagina van de LVR Antwerpse menners terecht. De Antwerpse menners hebben op hun FB pagina alle LRV informatie staan.  

 

LRV Antwerpse menners

Voor de menners met trekpaarden, die ook graag een wedstrijd rijden kan je ook op de site van de trekpaardmenners terecht. Een informatieve site  met alle activiteiten voor trekpaardmenners !  

 

www.trekpaardmenners.be

In de regio Oost- en West-Vlaanderen kan je menners van de menvereniging de Schipdonkmenners tegen komen. Een club met ook een aardige website, met veel foto's en een activiteitenkalender. Kijk maar even op

 

www.schipdonkmenners.be

Hagelandse Aanspanning

De Hagelandse Aanspanning, een menclub waar wedstrijdmenners hun gading kunnen vinden, maar waar ook recreanten welkom zijn om de recreatieve tochten mee te rijden. Woon je in de buurt van Linden, dan moet je beslist eens gaan kijken bij de hagelandse Aanspanning ! Kijk maar even op hun website !

 

www.hagelandseaanspanning.be

De Vrije Menners hebben nu ook een website ! Zoek je een menclub in de buurt van Kalken, Overmere, surf dan beslist eens naar de site van de Vrije Menners !

Zij organiseren recreatieve tochten en menwedstrijden.

Klik op de link hieronder voor meer informatie !

 

 

www.devrijemenners.be

Menclub Westkant : Zoek je in de driehoek Roeselare, Torhout , Kortemarke een menvereniging, dan vind je Menclub Westkant. Kijk maar vast even op hun website en dan kan je zien welke activiteiten ze daar organiseren. Als je de foto's wil bekijken of de clubkrant wil lezen, moet je even een gratis account aanmaken !

 

 

www.menclub-westkant.be

               

 

 

 

 

 

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan ! Daar zitten al teveel zweetdruppels in om die zomaar van het web te halen.

 

 

Maar willovb, afkomstig van mijn eigen naam lag iets te moeilijk in het geheugen bij onbekenden. Daarom heb ik besloten om onder een andere naam verder te werken aan mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages.

 

 

Willovb zal geintegreerd worden in de nieuwe naam :

koetsiersclub

 

Links voor menners