Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

 

MENCLUBS & MENVERENIGINGEN

 

De Molenmenners , een menvereniging uit Haasdonk. Ze hebben ook een frisse website ! Geef ze eens een bezoekje op hun site of in het echt !

 

 

www.inspannen.be

Zoek je een menclub in de omgeving van Puurs ? dan kan je op manege Hippos terecht waar menclub De Stang zijn thuisbasis heeft.

Adres : Essendries 41 in Puurs

 

Voor de website , klik op de link !

 

www.menclubdestang.be

Voor de menners die graag wedstrijden rijden kan je ook op de Facebook pagina van de LVR Antwerpse menners terecht. De Antwerpse menners hebben op hun FB pagina alle LRV informatie staan.  

 

LRV Antwerpse menners

Voor de menners met trekpaarden, die ook graag een wedstrijd rijden kan je ook op de site van de trekpaardmenners terecht. Een informatieve site  met alle activiteiten voor trekpaardmenners !  

 

www.trekpaardmenners.be

Zoek je een menclub in het Limburgse, Zutendaal is de thuisbasis van de Maaslandse Aanspanning ! Voor de activiteiten van de club kan je op hun kalender kijken. Surf even naar

 

www.maaslandseaanspanning.be

In de regio Oost- en West-Vlaanderen kan je menners van de menvereniging de Schipdonkmenners tegen komen. Een club met ook een aardige website, met veel foto's en een activiteitenkalender. Kijk maar even op

 

www.schipdonkmenners.be

De New Flandria Menners uit Torhout hebben ook een mooie website gemaakt. Zij organiseren tochten en wedstrijden voor menners. Kijk maar even op hun site !

 

www.newflandriamenners.be

Hagelandse Aanspanning

De Hagelandse Aanspanning, een menclub waar wedstrijdmenners hun gading kunnen vinden, maar waar ook recreanten welkom zijn om de recreatieve tochten mee te rijden. Woon je in de buurt van Linden, dan moet je beslist eens gaan kijken bij de hagelandse Aanspanning ! Kijk maar even op hun website !

 

www.hagelandseaanspanning.be

de Kempische Aanspanning

De kempische Aanspanning : Een menvereniging in de buurt van Lummen. Een menclub die leuke recreatieve tochten organiseert en nog verschillende andere activiteiten op de kalender heeft staan. Kijk maar eens op hun website ! 

 

 

www.dekempischeaanspanning.be

De Vrije Menners hebben nu ook een website ! Zoek je een menclub in de buurt van Kalken, Overmere, surf dan beslist eens naar de site van de Vrije Menners !

Zij organiseren recreatieve tochten en menwedstrijden.

Klik op de link hieronder voor meer informatie !

 

 

www.devrijemenners.be

Menclub Westkant : Zoek je in de driehoek Roeselare, Torhout , Kortemarke een menvereniging, dan vind je Menclub Westkant. Kijk maar vast even op hun website en dan kan je zien welke activiteiten ze daar organiseren. Als je de foto's wil bekijken of de clubkrant wil lezen, moet je even een gratis account aanmaken !

 

 

www.menclub-westkant.be

               

 

 

 

 

 

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan ! Daar zitten al teveel zweetdruppels in om die zomaar van het web te halen.

 

 

Maar willovb, afkomstig van mijn eigen naam lag iets te moeilijk in het geheugen bij onbekenden. Daarom heb ik besloten om onder een andere naam verder te werken aan mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages.

 

 

Willovb zal geintegreerd worden in de nieuwe naam :

koetsiersclub

 

Links voor menners